Agenda

> TENNIS KIVO Open Palingtoernooi 2024
18-25 augustus 2024
18 augustus 2024

Het is bijna zover! Van zondag 18 augustus tot en met zondag 25 augustus 2024 organiseren wij het Open KIVO Palingtoernooi 2024. Dit toernooi staat open voor zowel leden als niet-leden van onze mooie vereniging. Schrijf je snel in, dan maken we er samen een gezellige week van.

Dit jaar verwelkomen we twee nieuwe gezichten in de toernooicommissie: Peter Kemper en Bianca de Boer. Samen met de rest van de commissie zullen zij ervoor zorgen dat het een fantastische en gezellige tennisweek wordt, met als kers op de taart de feestavond op vrijdagavond!

De inschrijving sluit op vrijdag 9 augustus om 23:59, dus zorg dat je je voor die tijd inschrijft. We hopen uiteraard op zoveel mogelijk deelnemers, dus nodig al je vrienden en kennissen uit om mee te doen. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per categorie en kan contant worden betaald bij aanmelding.

De categorieën 2 tot en met 8 zijn beschikbaar voor deelnemers vanaf 15 jaar. Voor de categorieën 6 tot en met 8 is er daarnaast ook een 35+ klassement.

Dus heb je zin om mee te doen en een topweek te beleven op de gezelligste vereniging van het land, schrijf je dan in. We kijken uit naar je deelname en zien je graag op het toernooi!

Inschrijven kan via deze link.

Voor vragen, neem contact op met ons via: palingtoernooi@tvdijkzicht.nl

Met vriendelijke groet,
De toernooicommissie

 

Deel dit agenda item: