Agenda

> Bouwdam Clubkampioenschappen Senioren Tennis
6 tm 14 juli 2024
06 juli 2024

Bouwdam Clubkampioenschappen Tennis Senioren 2024

Word jij clubkampioen?

Van zaterdag 6 juli t/m zondag 14 juli 2024 organiseren wij de Bouwdam Clubkampioenschappen Tennis Senioren! Het belooft weer een mooie week te worden en schrijf je dus snel in!

Dit toernooi is bedoeld voor alle seniorleden ongeacht leeftijd of speelsterkte. Ga het duel aan met jouw clubgenoten. Hopelijk doet het weer mee zodat het een topweek wordt. Een sfeervolle week vol gezelligheid en sportiviteit op het mooiste tennispark van Nederland, inclusief feestavond op de vrijdagavond! Uiteraard ontbreekt daarbij ook de traditionele loterij niet. Het terras zal een gezellige ouderwetse sfeer bieden.

Inschrijven kan via de link in de mail die je hebt gehad.

De inschrijvingstermijn sluit op vrijdag 28 juni om 23.59 uur. Wij hopen jullie in grote getalen te zien. Wij vragen jullie het inschrijfgeld (1 categorie € 10,00; 2 categorieën € 17,50) tijdens de week contant te voldoen.

Mocht je meerdere categoriën spelen, dan verzoeken wij je zo min mogelijk verhinderingen op te geven. Wij behouden ons het recht voor je inschrijving in – bij te veel verhinderingen – te weigeren. We zullen altijd van tevoren contact opnemen.

Alle categorieën 6, 7, 8 en 9 zijn 17+. De categorieën 5 en lager staan open voor juniorleden met het juiste niveau.

Voor vragen en/of opmerkingen, neem contact op met: clubkampioenschappen@tvdijkzicht.nl

Vriendelijke groet,

De toernooileiding
Jan, Louis, Linda, Evert & Louise

Deel dit agenda item: