Padel

> Padelregels
  BUITENBANEN

 • Er kan maximaal 1 x per dag gespeeld worden op de prime-time-uren (een lesuur geldt ook als 1x)
  De prime-time-uren zijn:
  maandag tot en met donderdag: vanaf 16.30 uur. Alleen leden mogen spelen op de prime-time uren.
  Niet-leden kunnen wel een baan huren op maandag t/m donderdag tot 16.30 uur en vrijdag, zaterdag en zondag de hele dag.
  Tarieven: Maandag t/m vrijdag tot 16.30 uur: €20,00 per uur, €28 per 1,5 uur. Vrijdag vanaf 16.30 uur, zaterdag en zondag: €28 per uur, €40 per 1,5 uur.
  Padelleden kunnen met hun lidmaatschap het hele jaar gratis gebruik maken van de buitenbanen.

 • Van maandag tot en met donderdag zijn er vaste blokken van 1 uur tijdens primetime-uren voor de banen D, E EN F en voor de banen A, B en C zijn er vaste blokken van 75 minuten.
 • Je mag één reservering maken op primetime tot 12 uur ’s avonds voorafgaand aan de dag van reservering. De volgende reservering mag je pas maken als de komende reservering voorbij is. Deze regel geldt uiteraard voor alle vier de spelers die in de reservering staan.
 • Tijdvakken op primetime die nog vrij zijn, na de hiervoor genoemde reservering, mag je vanaf 8 uur van te voren via de website en app of in de gang op het afhangbord zonder beperkingen reserveren.
 • Reserveren is uitsluitend toegestaan voor de spelers die daadwerkelijk gaan spelen.
 • Annuleren van een baan dient minimaal 60 minuten van tevoren doorgegeven te worden, dan hebben anderen nog de tijd om de annulering op te vullen. Anders wordt ervan uitgegaan dat de reservering doorgaat.
  Bij het constateren van een NOSHOW (tijdstip en dag kan worden doorgegeven aan administratie@tvdijkzicht.nl), wordt een baanhuur van € 30 in rekening gebracht bij degene die heeft gereserveerd.
 • Het aantal dagen vooruit dat een baan gereserveerd kan worden wordt variabel ingesteld tussen de 12 en 16 dagen.
 • Niet-leden mogen niet spelen op de primetime-uren.
 • Om de buren geen overlast te bezorgen, gaan de lichten op alle padelbanen om 22.15 uit

Bovenstaande regels zijn niet vrijblijvend. Hierop zal vanuit het reserveringssysteem worden toegezien en bij overtreding word je lidmaatschap voor een maand geblokkeerd en kun je dus één maand niet spelen.

BINNENBANEN
Op dinsdag 12 september start ons herfst-/winterseizoen. Een belangrijke wijziging ten opzichte van de zomer is dat binnen padellen dan niet meer gratis is. Dit geldt ook voor leden!

Prime Time
• Maandag t/m donderdag is het vanaf 16:30 uur primetime voor alleen leden.
De banen B1 en B2 zijn ingedeeld in blokken van 75 minuten en die kan je reserveren voor € 25. De banen B3 en B4 zijn 60 minuten voor een tarief van € 20.
Je mag één primetime reservering tegelijk hebben, maar vanaf 6 uur van te voren geldt voor de “last minutes” geen beperking meer.

Geen Prime Time
• Vrijdag vanaf 16:30 uur en in het weekend geldt voor leden een tarief van € 10 per half uur en voor niet-leden € 14 per half uur. Je kan 30, 60 of 90 minuten reserveren.
• Doordeweeks tot 16:30 uur is het tarief € 10 per half uur voor leden én niet-leden. Ook hier kan je 30, 60 of 90 minuten reserveren.