Padel

> Padelregels
  BUITEN- en BINNENBANEN

 • Er kan maximaal 1 x per dag gespeeld worden op de prime-time-uren (een lesuur geldt ook als 1x)
  De prime-time-uren zijn:
  maandag tot en met donderdag: vanaf 16.30 uur.

 • Van maandag tot en met donderdag zijn er vaste blokken van 1 uur tijdens primetime-uren voor alle banen.
 • Je mag één reservering maken op primetime tot 12 uur ’s avonds voorafgaand aan de dag van reservering. De volgende reservering mag je pas maken als de komende reservering voorbij is. Deze regel geldt uiteraard voor alle vier de spelers die in de reservering staan.
 • Last minute reserveringen kunnen gemaakt worden op de dag zelf voor de nog openstaande primetime tijden ’s avonds, ook als je later in de week al een primetime reservering hebt staan. Vanaf 8 uur van tevoren is het mogelijk om een last minute primetime reservering te maken.
  Het is daarbij uiteraard niet de bedoeling dat je dan gelijk alle openstaande tijden gaat vastleggen, maar dit beperkt tot 1 reservering. Heb je al een primetime reservering staan voor de avond plak er dan niet een lastminute reservering aan vast. Als je gespeeld hebt en er zijn nog banen vrij daarna, dan kun je hiervoor ter plekke een nieuwe last minute reservering maken.
  Zo krijgen alle padelleden de mogelijkheid om regelmatig te kunnen spelen op primetime.
 • Reserveren is uitsluitend toegestaan voor de spelers die daadwerkelijk gaan spelen.
 • Annuleren van een baan dient minimaal 90 minuten van tevoren doorgegeven te worden, dan hebben anderen nog de tijd om de annulering op te vullen. Anders wordt ervan uitgegaan dat de reservering doorgaat.
  Bij het constateren van een NOSHOW (tijdstip en dag kan worden doorgegeven aan administratie@tvdijkzicht.nl), wordt een baanhuur van € 30 in rekening gebracht bij degene die heeft gereserveerd.
 • Het aantal dagen vooruit dat een baan gereserveerd kan worden wordt variabel ingesteld tussen de 12 en 16 dagen.
 • Niet-leden mogen niet spelen op de primetime-uren.
 • Om de buren geen overlast te bezorgen, gaan de lichten op de buitenbanen om 22.15 uit

Bovenstaande regels zijn niet vrijblijvend. Hierop zal vanuit het reserveringssysteem worden toegezien en bij overtreding word je lidmaatschap voor een maand geblokkeerd en kun je dus één maand niet spelen.

TARIEVEN
LEDEN
Leden kunnen het hele jaar gratis gebruik maken van de buitenbanen. In de zomerperiode (9 april t/m 9 september) geldt dit ook voor de binnenbanen.
In de winterperiode kunnen leden een binnenbaan huren voor € 10 per half uur.

NIET-LEDEN
Maandag t/m vrijdag tot 16:30 uur € 10 per half uur
Vrijdag vanaf 16.30, zaterdag en zondag € 14 per half uur