Toernooien

> Bouwdam Clubkampioenschappen

Tennis

Van zaterdag 8 juli t/m zondag 16 juli 2023 organiseren wij de Tennis Clubkampioenschappen 2023! Het belooft weer een mooie week te worden en schrijf je dus snel in!

Dit toernooi is bedoeld voor alle seniorleden ongeacht leeftijd of speelsterkte. Ga het duel aan met jouw clubgenoten. Hopelijk doet het weer mee zodat het een topweek wordt. Een sfeervolle week vol gezelligheid en sportiviteit op het mooiste tennispark van Nederland, inclusief feestavond op de vrijdagavond! Uiteraard ontbreekt daarbij ook de traditionele loterij niet. Het terras zal een gezellige ouderwetse sfeer bieden.

GEBRUIK ONDERSTAANDE LINK OM IN TE SCHRIJVEN:

klik hier

 

De inschrijvingstermijn sluit op vrijdag 30 juni om 23.59 uur. Wij hopen jullie in grote getalen te zien. Wij vragen jullie het inschrijfgeld tijdens de week contant te voldoen.

Mocht je meerdere categorieën spelen, dan verzoeken wij je zo min mogelijk verhinderingen op te geven. Wij behouden ons het recht voor je inschrijving in – bij te veel verhinderingen – te weigeren. We zullen altijd van tevoren contact opnemen.

Voor vragen en/of opmerkingen, neem contact op met: clubkampioenschappen@tvdijkzicht.nl 

Vriendelijke groet,

De toernooileiding
Jan, Louis, Evert & Louise