Nieuws

> Padelregels reserveringen
Geplaatst op: 19 maart 2024

Beste padelleden,

Aangezien wij merken dat niet iedereen meer weet welke padelregels er gelden, willen wij jullie hier even aan herinneren:

BUITEN- en BINNENBANEN
Er kan maximaal 1x per dag gespeeld worden op de prime-time-uren (een lesuur geldt ook als 1x).
De prime-time-uren zijn maandag tot en met donderdag vanaf 16.30 uur. Van maandag tot en met donderdag zijn er met ingang van 9 april vaste blokken van 1 uur tijdens primetime-uren voor alle banen.

  • Je mag één reservering maken op primetime tot 12 uur ’s avonds voorafgaand aan de dag van reservering. De volgende reservering mag je pas maken als de komende reservering voorbij is. Deze regel geldt uiteraard voor alle vier de spelers die in de reservering staan en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen binnen- en buitenbanen. Dus één reservering tijdens primetime op óf een binnenbaan óf een buitenbaan.
  • Tijdvakken op primetime die nog vrij zijn, na de hiervoor genoemde reservering, mag je vanaf 8 uur van te voren via de website en app of in de gang op het afhangbord zonder beperkingen reserveren.
  • Reserveren is uitsluitend toegestaan voor de spelers die daadwerkelijk gaan spelen.
  • Annuleren van een baan dient minimaal 90 minuten van tevoren doorgegeven te worden, dan hebben anderen nog de tijd om de annulering op te vullen. Anders wordt ervan uitgegaan dat de reservering doorgaat. Bij het constateren van een NOSHOW (tijdstip en dag kan worden doorgegeven aan administratie@tvdijkzicht.nl), wordt een baanhuur van € 30 in rekening gebracht bij degene die heeft gereserveerd.
  • Het aantal dagen vooruit dat een baan gereserveerd kan worden wordt variabel ingesteld tussen de 12 en 16 dagen.
  • Niet-leden mogen niet spelen op de primetime-uren.
  • Om de buren geen overlast te bezorgen, gaan de lichten op de buitenbanen om 22.15 uit

Bovenstaande regels zijn niet vrijblijvend. Hierop zal vanuit het reserveringssysteem worden toegezien en bij overtreding word je lidmaatschap voor een maand geblokkeerd en kun je dus één maand niet spelen.

Leden kunnen het hele jaar gratis gebruik maken van de buitenbanen. In de zomerperiode (9 april t/m 9 september 2024) geldt dit ook voor de binnenbanen.

Met sportieve groet,
TPV Dijkzicht