Nieuws

> Oneigenlijk gebruik padelbanen
Geplaatst op: 30 oktober 2020

Beste leden,

Gebleken is dat er regelmatig niet-leden op de padelbanen spelen op naam van een padellid.
Deze niet-leden nemen de plaats in van een betalend lid die ook graag willen padellen op onze drukbezochte banen. Dit is niet zoals we het lidmaatschap en de manier van reserveren hebben opgezet.
Door de medewerkers van T.V. Dijkzicht zal hierop gecontroleerd gaan worden. Wanneer de medewerkers constateren dat iemand op naam van iemand anders speelt zal degene die de baan heeft gereserveerd worden geroyeerd als lid.
Wij hopen natuurlijk dit niet te hoeven doen, dus reserveer alstublieft alleen met de juiste namen van degenen die ook daadwerkelijk op de baan staan.
Bij eventuele last-minute wijzigingen kun je de baan annuleren en opnieuw reserveren met de juiste namen. Daarnaast is reserveren altijd verplicht dus kom niet op de bonnefooi.
Niet-leden kunnen een baan huren van maandag tot vrijdag tot 16.30 uur en in het weekend vanaf 14.00 uur via de Dijkzicht app.

Tennisbanen binnen huren
Het reserveren van de tennisbanen kan ook alleen via de Dijkzicht app en niet meer via de kantine. Dus reserveer op tijd uw baan, want vol is vol.
Op eventueel oneigenlijk gebruik van deze banen wordt ook toegezien door onze medewerkers.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van T.V. Dijkzicht