Nieuws

> Nieuwsbericht voor de leden
Geplaatst op: 1 juni 2023

Beste leden,

Het zal u niet zijn ontgaan: begin mei zijn de 4 nieuwe padelbanen in hal 2 in gebruik genomen. Op basis hiervan zijn 200 aspirant padelleden toegelaten, waardoor de wachtlijst aanzienlijk is ingekort. De komende periode gaan we aan de hand van de baanbezetting bekijken of nog meer leden van deze wachtlijst kunnen worden toegelaten.

We zijn onlangs geconfronteerd met een onverwachte en forse tegenvaller: onze opblaashal is technisch afgekeurd en kan niet meer veilig worden gebruikt. Om in september voldoende overdekte tennisbanen beschikbaar te hebben, rest ons geen andere keus dan onmiddellijk een nieuwe opblaashal bestellen. Hiermee is een bedrag van ruim € 100.000 gemoeid, dus is formeel toestemming van een speciale ledenvergadering nodig. Gegeven de urgentie van de situatie rekenen wij op uw begrip om in dit uitzonderlijke geval deze toestemming over te slaan.

Ten slotte willen wij U ervan op de hoogte stellen, dat Ron Tol (Parre) met ingang van 1 juni voor een aantal uur per week als manager van de kantine is aangesteld. Hiermee hopen wij de gang van zaken in en rond de kantine beter te stroomlijnen en tegelijkertijd het bestuur te ontlasten

Met vriendelijke groet,
Het bestuur