Nieuws

> Belangrijk padel nieuws!
TV Dijkzicht Nieuwsitem
Geplaatst op: 16 juni 2020

Belangrijk padel nieuws!

Padel bij TV Dijkzicht heeft een enorme groei doorgemaakt de laatste tijd, met op dit moment 190 leden, 47 ladderteams, 6 competitieteams en 18 lesgroepen. Vanzelfsprekend zijn wij daar erg blij mee.
Maar door deze drukte zijn wij genoodzaakt om een aantal regels (tijdelijk) aan te passen, zodat alle leden aan spelen toekomen:

Ledenstop voor padel
Er zullen voorlopig geen nieuwe leden meer aangenomen worden. Geïnteresseerden zullen op de wachtlijst worden gezet.
Voor bestaande tennisleden is een combi-abonnement nog wel mogelijk.

Alleen leden padellen
Doordeweeks tussen 16:30-22:30 en in het weekend tussen 8:00-14:00 mogen alleen leden padellen.

Speeltijden padel primetime
Maandag t/m vrijdag kan er op de volgende bloktijden gereserveerd worden:
16:30 – 18:00
18:00 – 19:00
19:00 – 20:00
20:00  – 21:00
21:00 – 22:30
Iedere speler mag maximaal 1 blok spelen op 1 avond.

Door deze bloktijden kunnen er een flink aantal spelers meer per avond padellen en zullen er geen banen een half uur vrij liggen.

Clinics/Inloopavonden
Deze zullen voorlopig niet meer georganiseerd worden i.v.m. de drukte.

Padelladder
De ladder competitie is een groot succes met ondertussen 47 teams.
Teams krijgen op maandag een email, en kunnen dus ook het best op diezelfde dag gelijk met de tegenstander een aantal geschikte momenten afspreken. Probeer dat zoveel mogelijk in het weekend of doordeweeks overdag te doen. Officieel heb je 2 weken om je ladderwedstrijd te spelen, mocht dat echter niet lukken dan kun je de wedstrijd ook de week erna inplannen (en dit aangeven in de clubladder app!). Voor de volgende ronde telt die dan gewoon mee. Plan je de wedstrijd niet voordat de ronde voorbij is, dan vervalt de wedstrijd en zakken beide teams 1 plek.

Annuleren reservering
Mocht je onverwachts toch niet kunnen spelen, dan kun je je reservering tot op het laatste moment annuleren. Dit was eerst tot 24 uur van tevoren. Zo krijgen anderen nog de kans om het vrij gekomen blok te boeken.

Kosten leenrackets
Voor leenrackets zal voortaan €2,50 per racket gerekend worden in de kantine. Zodoende kunnen wij ervoor zorgen dat er altijd genoeg en kwalitatief goede leenrackets zijn.

Toekomst
We zijn bezig de mogelijkheid te onderzoeken voor 1 of 2 extra padelbanen bij de vereniging. Voorlopig zullen we het echter met de 3 bestaande banen moeten doen.

Nieuwe mat
De bobbels en kuilen die de laatste tijd op de kunstgrasmatten zijn ontstaan, lijken niet te repareren. Op korte termijn zal er waarschijnlijk een nieuwe mat komen.