Agenda / Nieuws

> TENNIS Clubkampioenschappen
13 t/m 22 augustus 2021
13 augustus 2021

Helaas moeten wij jullie mededelen dat de KBRT Clubkampioenschappen Tennis voor Senioren niet door kunnen gaan van 4 t/m 13 juni 2021. Gezien de huidige overheids- en KNLTB-coronamaatregelen mogen de kantines voorlopig nog niet onbeperkt open en zijn toernooien voor 27+ leden ook nog niet toegestaan.

Maar er is ook goed nieuws. Door de afgelasting van het Palingtoernooi 2021 is besloten de KBRT Clubkampioenschappen Tennis voor Senioren te verzetten naar: vrijdag 13 augustus t/m zondag 22 augustus 2021.

Deze verplaatsing heeft wel tot gevolg dat degenen die zich al hebben ingeschreven, zich opnieuw moeten inschrijven. De inschrijvers hebben hier ook rechtstreeks een e-mail van ontvangen. De huidige inschrijvinen komen dus te vervallen. Inschrijving is mogelijk via: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/5F57BBA5-E34E-4F03-9932-1506AE97AC22

Wij hebben er goede hoop op dat in augustus de versoepelingen dusdanig vergevorderd zijn dat wij er een mooie, gezellige en vooral sportieve week van kunnen maken. Wij kijken ernaar uit.

Sportieve groet,

Commissie Clubkampioenschappen Senioren

Evert, Louis, Louise, Jan & Jan

========================================================

Beste leden,

Na een lange periode van coronamaatregelen, is het over een paar weken hopelijk weer zover, onder leiding van een geheel nieuwe commissie! Van vrijdag 4 juni t/m zondag 13 juni organiseren wij de Tennis Clubkampioenschappen 2021.

Dit toernooi is bedoeld voor alle seniorleden ongeacht leeftijd of speelsterkte. Schrijf je snel in en ga het duel aan met jouw clubgenoten want het belooft een topweek te worden met mooi weer garantie!

Eindelijk weer 10 dagen lang sfeer en sportiviteit op het mooiste tennispark van Nederland. Zet de feestavond alvast met potlood in de kalender want vrijdag 11 juni hopen we toch een traditionele feestavond te vieren.

Corona
In verband met de coronamaatregelen zijn alle activiteiten geheel onder voorbehoud! Uiteraard zal het evenement in lijn met de dan geldende coronamaatregelen worden georganiseerd. Hierover zullen voor aanvang van het toernooi nog updates volgen.

Schrijf je in via https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/5F57BBA5-E34E-4F03-9932-1506AE97AC22

met vriendelijke groeten,

De toernooileiding
Louise, Jan, Jan, Louis en Evert

Deel dit agenda item: