Agenda

> TENNIS Midwinter toernooi senioren
04 februari 2023

De recreatiecommissie organiseert op zaterdag 4 februari 2023  een toernooitje ter overbrugging naar het zomerseizoen.

Dit is een binnentoernooi en gaat vooral om de gezelligheid en het ongedwongen tennissen met medeleden. Iedereen kan zich hiervoor opgeven (dus ook beginners), daar we zoveel mogelijk op speelsterkte proberen in te delen.

Bij opmerkingen (onderaan het inschrijfformulier) kunnen de beginners onder ons eventueel naar elkaar verwijzen en kenbaar maken hoelang zij al tennissen, dan kunnen wij daar extra rekening mee houden bij de indeling.

Dit geldt ook voor leden, die sterker willen worden ingedeeld dan hun vermelde speelsterkte.

Ieder speelt drie keer een partij van ongeveer 35 á 40 minuten, meestal twee dubbels en een mix in wisselende samenstelling, met tussentijds pauze en een hapje.

We starten om  19.00 uur, maar kom iets eerder, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Na afloop is er een prijsje voor de  best presterende en kunnen we nog even gezellig samen zijn onder het genot van een drankje en een hapje.

Het inschrijfbedrag is  € 7,-  per persoon en kan bij binnenkomst worden voldaan. (graag contant)

Klik hier om in te schrijven, dit kan t/m woensdag  1 februari 2023 of  via de APP. 

Wij maken de planning meestal de donderdag voorafgaand aan het toernooi. Wilt u hier rekening mee houden bij wijzigen of afzeggen!  Ook sturen wij in principe kort van tevoren GEEN  herinneringsmail!  Heeft u ingeschreven, wilt u dit dan aub zelf agenderen.

We hopen op veel animo, dus stimuleer elkaar, zodat we genoeg inschrijvingen hebben om het toernooi door te laten gaan.(max. 64 personen)

Tot ziens op zaterdag 4 februari 2023

DE RECREATIECOMMISSIE

Deel dit agenda item: