Agenda / Nieuws

> Carel’s Oliebollentoernooi 2023
04 januari 2023

Van woensdag 4 t/m 6 januari 2023 organiseren we weer, na twee coronajaren zonder, het beroemde “Carel’s Oliebollentoernooi” bij TPV Dijkzicht. Een mooier begin om het nieuwe tennisjaar te beginnen, is er niet.

Dit jaar zal de laatste keer zijn dat het toernooi onder de naam Carel’s Oliebollentoernooi plaatsvindt! Carel is onlangs met pensioen gegaan en zal dit jaar voor de laatste keer zijn overheerlijke oliebollen bakken!

Dit jaar beginnen we met het Glow-in-the-darktennis: op woensdag 4 januari. Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer gezellig bowlen, bingoën en natuurlijk oliebollen eten. Op donderdag zullen we gaan bowlen en dit jaar sluiten we op vrijdagavond af met de bingo! Doe mee en schrijf je snel in!

Je speelt meerdere dubbelwedstrijden, verdeeld over 3 dagen.

Iedereen geeft zich individueel op. Natuurlijk mag je wel aangeven met wie je graag in een poule wilt zitten.

Voor het Glow-in-the-darktennis is het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk witte/fluorisende kleding en accessoires meeneemt. Via onderstaande link is alvast te zien hoe onze tennishelden zoals Federer en Nadal glowtennissen: https://www.youtube.com/watch?v=LyvN_dQ-Hr4

De kosten voor dit spektakel bedragen slechts € 15,=. De inschrijving sluit op 27 december.
Geef je op via de link onderaan deze pagina. Doe het snel, want VOL=VOL.

De schema’s worden samengesteld in nauw overleg met de trainers.

Rood / Oranje
Ook voor de jongste deelnemers organiseren wij een Rood en Oranje event op donderdag 5 januari. Rood is voor beginnende kinderen. De fase rood is voor kinderen t/m 8 jaar. Er wordt gespeeld in de breedte van de baan met een lichte, grote rode bal. Oranje is voor kinderen van 8 t/m 10 jaar. De wedstrijden worden over het net gespeeld. De baseline is op 3/4e van het veld. Het veld is dus korter. De bal heeft een oranje stip en is lichter dan een groene of gele bal.

De deelnemers aan het Rood en Oranje event spelen niet tijdens het Glow-in-the-Darktennis. Deelname aan het bowlen of de bingo is mogelijk onder begeleiding van de ouders. Deelname aan het Rood en Oranje event kost € 7,50.

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie

 

Deel dit agenda item: